Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، استقرار بیش از 3 هزار و 500 واحد صنعتی و تولید 300 برند ملی تنها بخشی از ظرفیت های بالای استان البرز است که در صورت تداوم نگاه ویژه به آن می تواند تحول بزرگی را در این استان و سراسر کشور ایجاد کند.
رئیس جمهوری و هیات دولت در آبان و بهمن ماه سال 95 دو سفر استانی به البرز داشتند.
سفر محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت به گرمدره، علی ربیعی وزیر تعاون، کارو رفاه اجتماعی به اشتهارد و فردیس، سیدرضا صالحی امیری وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی به شهرستان نظرآباد، مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان به طالقان، محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی به محمدشهر، محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت به اشتهارد، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به فردیس و کرج، سیدحسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به هشتگرد، سید محمود علوی وزیر اطلاعات به اشتهارد ، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی به ماهدشت کرج ،محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی به محمدشهر و معاون رئیس جمهوری به ساوجبلاغ را می توان از سفرهای مسئولان دولت به شهرستان های استان البرز نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در سفر بهمن ماه رئیس جمهوری به استان البرز وزیر صنعت ، معدن و تجارت، وزیرکشور و وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی وی را همراهی کردند.
وزیرانی که در سال 95 به استان البرز سفر کردند سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی به هشتگرد، کرج ، ساوجبلاغ، گرمدره،محمود حجتی وزیرجهاد کشاورزی به فردیس و محمدشهر ، محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت به طالقان ، ساوجبلاغ و اشتهارد، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات فرودگاه پیام ، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شهرستانهای کرج، اشتهارد و فردیس ،عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور به کرج وعباس آخوندی وزیر راه وشهرسازی به هشتگرد هستند.
همچنین اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری به محمدشهر، فردیس و ماهدشت، محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه به شهرستانهای کرج و گرمدره و محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهوری به کرج و سورنا ستاری به کرج و گرمدره سفر کردند.
رئیس جمهوری در حسن ختام سفرهای استانی خود 26 آبان ماه به همراه کاروان تدبیر و امید به استان البرز سفر کرد که تصویب نزدیک به یکهزار میلیارد تومان اعتبار برای استان دستاورد چشمگیر این سفر بود و در کمتر از سه ماه رئیس جمهوری دومین سفر خود را به استان البرز داشت که افتتاح چندین طرح صنعتی و تولیدی مهم و ایجاد اشتغال برای 6 هزار و 500 از دستاوردهای آن بوده است.
دومین سفر رئیس جمهوری به استان البرز برای افتتاح چندین پروژه مهم صنعتی و تولیدی در کمتر از سه ماه، نشان از ظرفیت های بالای این استان در بخش های صنعتی، تولیدی و کشاورزی دارد و این نگاه ویژه دولت می تواند البرز را به جایگاه واقعی خود برساند.
در سفر آبان ماه رئیس جمهوری و کاروان تدبیر و امید به البرز سر جمع 60 پروژه با رقم 995 میلیارد تومان به تصویب رسید که 4 برابر بودجه سالیانه استان است.
پروژه های در حوزه راه، راه های روستایی و راه و شهرسازی با 428 میلیارد تومان اعتبار و قطارشهری نیز با 186 میلیارد تومان اعتبار در این سفر مورد توجه قرار گرفت.
برای بهسازی 100 کیلومتر از راه های روستایی با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد تومان و بهسازی راه طالقان با اعتبار 56 میلیارد تومان، محور اشتهارد نجم آباد - هشتگرد نیز 32 میلیارد تومان تمهیدات لازم پیش بینی شد. 18 میلیارد تومان نیز برای بهسازی ها در جاده چالوس اختصاص یافت.
در بخش صنعت و معدن نیز 100میلیارد تومان اعتبار درنظر گرفته شد و اعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان نیز برای کمک به شهرک های صنعتی در نظر گرفته شد. در بخش معادن و اکتشافات نیز شاهد اختصاص اعتبار 7میلیارد تومانی بودیم که دراین بخش با وجود سازمانهای متخصص نیاز به کار تخصصی بیشتر وجود دارد.
در روستاهای مشرف به سدها نیز توسعه سیستم فاضلاب دنبال می شود تا فاضلاب به سدها تخلیه نشود که اعتبار شبکه فاضلاب دراین بخش نیز 20میلیارد تومان است.
برای تامین آب هشتگرد نیز 32میلیارد تومان اعتبار درنظر گرفته شده که به این بخش باید رقم 18 میلیارد تومانی تاسیسات فاضلاب کرج را نیز اضافه کرد. رقم های خوبی نیز برای مسکن مهر پیش بینی شد.
دربخش کشاورزی نیز 98 میلیارد تومان در سفر رئیس جمهوری به استان در نظرگرفته شد که طرح توسعه آبیاری تحت فشار که از طرح های بزرگ است، را می توان از جمله آن برشمرد.
بخشی از اعتبارات نیز برای انتقال آب از طریق لوله برای اراضی پیش بینی شد که برای بیابان زدایی 20 میلیارد تومان و در کل برای بخش آب 119.5میلیارد تومان در نظرگرفته شده است.
آبرسانی به کرج در دهه فجر، آبفای روستایی، تجهیز ایستگاه های هواشناسی و احداث دو مخزن آب در نظرآباد و کمالشهر نیز درقالب این پروژه ها می گنجد.
اگرچه امروز شاهد 960 تخت بیمارستانی در استان هستیم اما تا پایان سال یک هزار و 500 تخت دیگر به ظرفیت درمانی البرز اضافه می شود.
درگذشته برای هر هزار نفر در البرز چهار دهم درصد تخت بود که با اضافه شدن این تخت ها این درصد به یک و دو دهم می رسد. بنابراین توسعه دراین بخش به سه برابر خواهد رسید.
درسفر پربرکت رئیس جمهوری به استان البرز 176 میلیارد تومان اعتبار به این بخش اختصاص یافت که دستاورد خوبی به شمارمی رود. از جمله طرح های پیش بینی شده بیمارستان های سید الشهداء کمالشهر و 160تخت خوابی فردیس است.
برای بخش پایگاه های سلامت نیز 30میلیارد تومان با هدف توسعه بخش سلامت در مناطق محروم و روستایی پیش بینی شد که اداره کل پزشکی قانونی نیز اعتباری را برای طرح خود دریافت داشت.
برای اجرای چهار پروژه سیستم کنترل و پایش هوا، پایش فراگیر محیط زیست، حفاظت از تالاب ها و رودخانه ها، گونه های جانوری در این استان 6میلیارد تومان اعتبار گذاشته شد. میزان اعتبارات حوزه علمی، فرهنگی و ایثاگران نیز 46 میلیارد تومان بود. از جمله این طرح ها تحویل 375 کلاس درس تا سال آینده، احداث مجتمع فرهنگی و تفریحی ایثارگران، طرح های بهزیستی برای سالمندان و اورژانس اجتماعی با سه میلیارد تومان اعتبار است.
در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز توسط دولت و بخش غیردولتی قرار شد تا 517 میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان صورت گیرد. به هلال احمر البرز به عنوان استان معین براساس توافقنامه برای پایگاه هوایی غرب تهران 10میلیارد تومان اختصاص یافت. در تمام شهرها نیز با اختصاص 12میلیارد تومان اداره کل ورزش و جوانان پروژه هایی برای اجرا دارد.
رئیس جمهوری در دومین سفر به استان البرز که روز 12 بهمن ماه همزمان با آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی صورت گرفت، پروژه های مهم صنعتی و تولیدی در این استان را به بهره برداری رساند.
افتتاح بزرگترین مجتمع و پالایشگاه فرآوری غلات کشور مهم ترین پروژه ای بود که به بهره بردای رسید. رئیس جمهوری 3 پروژه بزرگ صنعتی شامل افتتاح خط تولید فروکتوز، گلوگز و گلوتن ذرت و فاز توسعه ذخیره سازی و نگهداری غلات در سیلو در شهرستان ساوجبلاغ را با حضور مستقیم به بهره برداری رساند.
این مجتمع با ظرفیت 400هزارتن شامل 15 هزارتن گلوتن ذرت و 70هزار تن گلوکز وشربت و 315هزارتن فروکتز و شربت است. 210 هزار تن ذخیره سازی و نگهداری غلات در سیلو نیز در زمینی به مساحت 4000مترمربع در زیر بنای 21 هزار و 527 متر مربع به بهره برداری رسید. تولید 6 هزارتن انواع بیسکویت، کلوچه و شیرینی های غیر آردی و شکلات نیز از دیگر تولیدات این مجتمع است.
تولید بردهای الکترونیکی، قالب برش صنایع کاغذ و چاپ، تولید انواع رنگ صنعتی، ساختمانی وترافیکی، تولید انواع یخچال وفریزر، کنتاکتور فشار متوسط، تولید چمن مصنوعی، پارچه بی بافت شیشه ای و تولید انواع صابون از دیگر طرح هایی بودند که مورد بهره برداری قرار گرفتند.
پروژه بردهای الکترونیکی برای لامپ های led و گیرنده دیجیتال در زمینی به مساحت دو هزارو 400متر مربع در زیربنای یک هزار و 220 متر مربع، 100 تن انواع قالب برش صنایع کاغذ و چاپ در زمینی به مساحت چهار هزار متر مربع در زیر بنایی یک هزار و 500 متر مربع، تولید انواع رنگ های صنعتی، ساختمانی و ترافیکی، تولید انواع یخچال و فریزر در زمینی به مساحت 50 هزار متر مربع به زیر بنای 45 هزار متر مربع، پروژه تولید انواع تابلو برق در زمینی به مساحت 40 هزار متر مربع با زیر بنای 23 هزار متر مربع، تولید انواع چمن مصنوعی و کفپوش های ورزشی در مساحتی به زیر بنای 3 هزارو 500 متر مربع و پروژه تولید پارچه های بی بافت از الیاف شیشه ای در زیر بنای 5 هزارو400 متر مربع
از جمله این پروژه ها بود.
پروژه تولید انواع شوینده و صابون در زمینی به مساحت 9 هزارو 869 متر مربع در زیر بنای 10 هزارو 239 متر مربع افتتاح شد. در مجموع 11 پروژه صنعتی با حضور رییس جمهوری با اعتباری بالغ بر 25 هزارو 514 میلیارد ریال و چهار هزار 529 نفر اشتغال زایی در استان البرز افتتاح شد.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری همچنین در جریان این سفر از ٥ بذر جدید محصولات زراعی و کشاورزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر و نهال در استان البرز رونمایی کرد.
هیبرید جدید متوسط رس، آفتابگردان مناسب برای کشت اول مناطق معتدل و سرد و کشت تابستانه مناطق معتدل ایران، رقم جدید سویا مناسب کشت در مناطق گرم و مرطوب شمال کشور، رقم جدید کُلزا مناسب برای کشت در مناطق سرد و معتدل سرد کشور، رقم جدید سویا مناسب برای کشت در استان گلستان و رقم جدید یونجه آبی مناسب کشت در استان خورستان و مناطق مشابه ، پنج محصول جدید است که توسط رییس جمهوری رونمایی شد.
دور نخست سفرهای استانی رئیس جمهوری و کاروان تدبیر و امید که با هدف رصد میدانی مشکلات کشور، رشد و توسعه استان ها و ارتباط بیشتر مردم با دولت صورت می گرفت، گرچه در البرز پایان یافت، اما رئیس جمهوری در کرج این نوید را داد که این حرکت با دور جدید سفرها تداوم خواهد یافت.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری در جریان سفر یک روزه خود به استان البرز اعلام کرد که دور جدید سفر به استان ها از استان خوزستان آغاز شده و با شکل جدید ادامه خواهد یافت که این امر نیز محقق شد و سفر به استان ها برای پیگیری اقدامات صورت گرفته، تداوم یافت.
دور نخست سفرهای رئیس جمهوری و کاروان تدبیر و امید به استان های کشور از یازدهم دی ماه سال 92 از استان خوزستان آغاز و 26 آبان 95 در استان البرز به پایان رسید.
1535/6155خبرنگار:مریم صوفی**انتشار دهنده:داریوش غفاری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۲۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جواد هروی سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در ارزیابی دلایل رد صلاحیت روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و اظهارات اخیر وی گفت: البته آقای روحانی در جلسه اخیر مباحثی را به اعضای دولت خودشان اشاره کردند و گفتند من دلایل رد صلاحیتم را در روزهای آینده به تفضیل خواهم گفت. اما اینکه در مقابل دلایل ردصلاحیت سکوت کنند، هم نمی‌پذیرند. چون این موضوع جایگاه شورای نگهبان را تضعیف می‌کند نه شخص را، لذا به جهت قداست شأن شورای نگهبان چنین دفاعی را انجام خواهند داد و ظاهرا دلایلی که شورای نگهبان به ایشان اعلام کرده مقبول نظرشان نیست و می‌خواهند دلایل خودشان را به صورت علنی در رسانه‌ها اشاره کنند، اما اینکه مفاد آن چیست کسی دقیق خبر ندارد.

هروی در گفتگو با ایلنا، درباره پیش‌بینی خود از پاسخ روحانی به شورای نگهبان گفت: اینکه یکی از دستگاه‌های نظارتی کشور در عملکرد خودش مورد نقد قرار نگیرد یک ایراد اساسی است که در شاکله نظام دیده می‌شود. حتی اگر شورای نگهبان باشد. در ماه‌های گذشته شاهد این بودیم که شورای نگهبان از خیل عظیم داوطلبان در مجلس خبرگان رهبری و در مجلس شورای اسلامی، افراد زیادی را به دلایل غیرموجه و غیرمقبول از صحنه انتخابات خارج کردند و موجب شد که رقابت کاملا ضعیف باشد و ما پایین‌ترین حد مشارکت در طول بعد از انقلاب اسلامی را شاهد باشیم و در ادامه آن شأن و جایگاه شورای نگهبان را تنزل خواهد داد.

وی افزود: لذا حرکت‌هایی مثل حرکت آقای روحانی، می‌تواند این شأنیت را حفظ کرده و دوباره برگرداند. شاید شورای نگهبان نسبت به عملکرد خود تجدیدنظر کند. بسیاری از ردصلاحیت‌ شدگان نتوانستند پاسخ‌های مجاب‌کننده‌ای را بگیرند و این روند صورت خوبی در تصویر نظام ندارد که یک دستگاهی بدون دلیل بخواهد چیزی را بگوید و بحثی را باز کرده باشد. سابقه این موضوع را هم ما قبلا داشتیم که آقای لاریجانی این اتفاق برایشان مطرح شد و جواب‌هایی که شورای نگهبان به ایشان داده بود نه تنها قانع‌کننده نبود بلکه آقای لاریجانی به تفصیل حدود ۴۰ صفحه پاسخ دلایل ناموجه شورای نگهبان را دادند که شاید این قضیه بتواند مؤثر واقع شود که حالا مؤثر واقع نشد.

این فعال سیاسی افزود: لذا شیوه شورای نگهبان باید مبتنی‌بر نگرش دموکراتیک باشد و آن چیزی که ما در بحث تسامح و تساهل اسلامی هم داریم در این جایگاه باید حفظ شود. لذا کسانی مثل آقای روحانی از جایگاه شایسته‌ای در نظام برخوردار بوده و شخصیت‌ قابل‌توجه و موجهی در نظام هستند، فکر می‌کنم اینکه ایشان پاسخی بر پاسخ‌های شورای نگهبان بدهند و عدم‌قانع‌کننده بودن و مجاب‌کننده بودن پاسخ‌های شورای نگهبان را پاسخ بدهند، امر مقبول و پسندیده‌ای است و باید شورای نگهبان هم بپذیرد و فکر می‌کنم اگر آنها هم پاسخ‌های مجاب‌کننده‌ای متقابلا داشته باشند، فضای مخدوش فکری رسانه‌ای و اجتماعی را هم روشن خواهد کرد.

وی در پاسخ به این سوال با توجه به دلایل ردصلاحیت آقای روحانی، با توجه به آسیب‌شناسی سطح مشارکت مردم در انتخابات، طرح این موضوع و دلایل رد صلاحیت چقدر می‌تواند در مشارکت در انتخابات ۱۴۰۴ تاثیرگذار شود، گفت: با عنایت به اینکه در آخرین انتخاباتی که داشتیم متأسفانه دستگاه‌های نظارتی و اجرایی به آسیب‌شناسی کاهش حضور مردم نپرداختند و این برای نظام ما که یک نظام مردمی بوده کاملا یک آسیب جدی است. لذا کسانی مثل آقای روحانی یا پاسخ‌هایی مثل آقای لاریجانی حرکت‌هایی در بعد نقض نظارتی می‌بینم که اگر دستگاه‌های نظارتی به آن توجه نکنند ما آسیب‌های جدی‌تری خواهیم دید. در جلسه گذشته اجلاس حزب اعتدال و توسعه مطرح شد که اگر همین روند موجود دستگاه‌های اجرایی و نظارتی وزارت کشور و نظارتی شورای نگهبان ادامه پیدا کند، باید منتظر باشیم انتخابات ۱۴۰۴ از آنچه که در ۱۴۰۲ انجام گرفت هم افت بیشتری داشته باشد.

هروی گفت: من باب نقد را نه تنها در جمهوری اسلامی، بلکه در دستورات صریح مکتب حیات‌بخش اسلام کاملا می‌بینم، در روایات و تاریخ اسلام، در شخصیت مبارک حضرت پیامبر(ص) و حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) شما می‌بینید که کاملا به نقد یا نقادی به نحوه حاکمیت یا نظارت آن بزرگواران اعتنا می‌کردند. اما دستگاه شورای نگهبان اگر از جریان نقد و نقادی بخواهند عامدانه فاصله بگیرند ضربه‌ای بر شاکله نه تنها شورای نگهبان، بلکه بر شاکله نظام و کشور وارد خواهد شد. اصلا نقد و نقادی جزو اصول مکتب ما است و لذا بزرگان ما همیشه به این دیدگاه روی آوردند و توجه کردند.

وی در پاسخ به این سوال رهبری در سال ۱۴۰۰ بعد از اعلام اسامی تأیید و ردصلاحیت‌شدگان از واژه جفا در حق ردصلاحیت برخی از کاندیداها استفاده کردند و به شورای نگهبان هشدار دادند که باید این مسأله جبران شود. اما به نظر می‌رسد این رویه تغییر نکرده است. تحلیل شما درباره این موضوع چیست، گفت: من می‌خواهم به صراحت بگویم که اگر شورای نگهبان در آن مقطع زمانی به فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری واقعا توجه می‌کردند و پشت گوش نمی‌انداختند، تصور می‌کنم آحاد جامعه آنقدر ناامیدانه وارد فضای انتخابات ۱۴۰۲ نمی‌شدند و آن آسیب‌شناسی که در نگرش تیزبینانه مقام معظم رهبری وجود داشت، اگر در دستور کار شورای نگهبان قرار می‌گرفت و نگرش نقادپذیری را پیشه می‌کردند، انتخابات ۱۴۰۲ ما به اینچنین آفتی که دچار دور شدن مردم از صحنه انتخابات باشند، منجر نمی‌شد.

هروی در پاسخ به این سوال آینده سیاسی آقای روحانی را با اتفاقات اخیر چطور پیش‌بینی می‌کنید، گفت: انقلاب از ابتدای حیات خود بسیاری از سختی‌ها را تحمل کرده و عبور کرده است. بسیاری از نخبگان و بزرگان و بسیاری از شخصیت‌های برجسته را از دست داده، به این هدف و با این مقصود که بتواند به دیدگاه‌ها، اهداف و برنامه‌های خودش برسد. لذا بسیاری از بزرگان ما به شهادت رسیدند، بسیاری کنار رفتند و همه اینها در راه این است که ما بتوانیم دستاوردهای انقلاب‌مان را حفظ کنیم. اما اگر قرار بر این باشد که یک نگرش تمامیت‌خواه وارد عرصه نظام شود و اقلیت حاکم، حتی به فرمایشات مقام معظم رهبری هم توجه نکنند، این آفت انقلاب ما را دچار خطر خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در جلسه حزب اعتدال هم همه متفق بر این بودند که باید در نحوه نگرش و و بحث نظارتی دستگاه‌ها در امر انتخابات در کشور یک آسیب‌شناسی و بازنگری جدی شود. رویه موجود در واقع مورد قبول حزب اعتدال و توسعه نیست. از اول انقلاب خیلی‌ها آمدند و رفتند. ما خیلی شخصیت‌گرا نیستیم و همان‌طور که حزب اعتدال و توسعه پایبند به مرام مدنی خودش است، نه شخص. لذا از منظر حزب اعتدال و توسعه ما برنامه‌ها و رسالت انقلاب و نظام برای‌مان مهم است که بتوانیم به آن برسیم.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902738

دیگر خبرها

  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • کامرون و زلنسکی آخرین وضعیت جنگ در اوکراین را بررسی کردند
  • وزیر راه و شهرسازی با نایب‌رئیس دولت امارات دیدار کرد
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد
  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور