Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ محمدعلی نجفی با اعلام این خبر به اهمیت  شهرک دارویی برکت بعنوان  یک شهرک تخصصی و تحقیقاتی دارویی اشاره کرد و افزود: این شهرک قابلیت تبدیل شدن به پایگاه رشد توسعه صنایع دارویی و صنایع بنیادی در کشور و در منطقه خاورمیانه را دارد.

دکترنجفی گفت: شهرک صنعتی دارویی برکت بر مبنای مطالعات بازار دارویی کشور اعم از صادرات و واردات دارو با توجه به تقویت آهنگ رشد صنایع داروسازی و هدایت صنایع فناورانه و پیشرو با مطالعات جهانی به منظور استقرار زیرساخت های متناسب با حوزه تولید دارو و صنایع وابسته ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: از اثرات اجتماعی این پروژه عظیم و ملی می توان به انتقال دانش فنی و توسعه علمی، توسعه صادرات دارویی کشور و صرفه جویی ارزی، ایجـاد بیش از هفت هزار فرصـت شغلی مستقیم، امکان اتصال زنجیره ی دانشگاه، صنعت و تجارت، کاهش قابل توجه هزینه تمام شده دارو برای بیماران و تبدیل ایـران به عنـوان یکی از قطب های اصلی دارویی در منطقه اشاره کرد.

نجفی با اشاره به اینکه 50 کمپانی داروسازی کشور در استان البرز مشغول به فعالیت هستند گفت: استان البرز رتبه دوم کشور از حیث تعداد واحدهای دارویی را به خود اختصاص داده است.

استاندار البرز همچنین با اشاره به اینکه طالقان دارای جاذبه های طبیعی فراوانی است که با ایجاد بسترهای مناسب گردشگران بسیاری را از نقاط مختلف جذب می کند، افزود: بر این اساس با اهتمام ویژه ای درصدد تقویت بسترهای گردشگری در طالقان بوده ایم.

وی خاطرنشان کرد:  برای توسعه زیر ساخت های گردشگری نیازمند جذب مشارکت بیشتر و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی برای توسعه صنعت گردشگری هستیم. 

نجفی در ادامه گفت: منطقه ویژه گردشگری طالقان نیز در این راستا در موافقت کمیسیون مربوطه در مجلس شورای اسلامی است.

منطقه ویژه دارویی اقتصادی ساوجبلاغ (برکت)

در این شهرک، مجموعه ای کامل جهت استقرار شرکت های تولیدی مختلف در حوزه های تحقیق و توسعه و انکوباتورها به مساحت 46365 متر مربع، دانش بنیان به مساحت 114270 متر مربع، سل تراپی به مساحت 51646 متر مربع، بیوتکنولوژی به مساحت 50491 متر مربع، پالایشگاه خون و فرآورده های پلاسمایی به مساحت 45298 متر مربع، واکسن سازی به مساحت 39301 متر مربع، فناوری های پیشرفته حوزه سلامت به مساحت 135473 متر مربع، شرکت های دارویی مختلف به مساحت 398032 متر مربع و انبارهای مرکزی و بارانداز به مساحت 80835 متر مربع برنامه ریزی شده است.

تا کنون بیش از 35 هکتار از مجموع 100 هکتار اراضی صنعتی شهرک به شرکت های متعدد دارویی اعم از داخلی و خارجی در حوزه های بیوتکنولوژی و پیشرفته حوزه سلامت واگذار گردیده است و پیش بینی می گردد تا در نیمه دوم سال 1397 اولین واحد تولیدی مستقر گردیده در شهرک صنعتی دارویی برکت وارد مراحل تولید و بهره برداری گردد.

تا کنون بیش از ۳۰ شرکت دارویی و تجهیزات پزشکی معتبر و برجسته داخلی و خارجی در صنعت سلامت در شهرک صنعتی دارویی برکت سرمایه گذاری نموده  که از در این بین برندهای معتبری از کشورهای دانمارک، فرانسه، آلمان و انگلستان دارای جایگاه ویژه ای می باشند.

استقرار شرکت های داروسازی بزرگ در البرز افتخاری برای استان محسوب می شود.

بسیاری از این شرکت ها در حال توسعه بوده و به عنوان صادرکننده نمونه ملی کشور هستند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: منطقه ویژه اقتصادی نجفی استاندارالبرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۵۰۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه مشترک با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء که با موضوع پروژه محور جلفا- کلاله برگزار شد، افزود: از روزی که قرار شد این پروژه شروع شود، قرارگاه عاشورا به بهترین شکل ممکن کار را آغاز کردند، هرچند که انتظار بیش از اینهاست.

وی ادامه داد: همه باید با تسهیل‌گری و همراهی با این پروژه نقش خود را ایفا کنند تا به هدف بزرگی که نظام به دنبال آن است با کمک همدیگر برسیم.

رحمتی افزود: آن‌چه که در این پروژه اتفاق افتاده یک پیگیری بسیار مهم و دیپلماسی موفقی بود که در دولت سیزدهم رقم خورد، چرا که در ترانزیت بین‌المللی به دنبال یک شیطنتی بودند که ایران را حذف کنند، اما به برکت دیپلماسی و پیگیری موفق و مؤثر دولت، کشورهای همسایه نقش فعال ایران را در این حوزه پذیرفتند و در حال حاضر، حفظ جایگاه استراتژیک ایران در منطقه قفقاز و عینیت‌بخشی به اثرگذاری بین‌المللی کشورمان منوط به اتمام این پروژه است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه توسعه متوازن استان‌ها از اولویت‌های دولت است، گفت: ما در آذربایجان شرقی منطقه آزادی را داریم که برای کشور ارزآوری دارد و برای استان نیز یک شاهراه اقتصادی محسوب می‌شود و اگر ما بین‌المللی، ملی، استانی، شهرستانی و حتی روستایی به موضوع نگاه کنیم، اهمیت بالای این جاده مشخص می‌شود و از همه ابعاد، استراتژیک بودن این جاده محرز است و هیچ بهانه‌ای برای همراهی نکردن وجود ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه موضوع ترانزیت در بحث توسعه بسیار مهم است، گفت: اگر در این مسیر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید ترانزیت رونق بگیرد و اگر این جاده محقق شود، ترانزیت رونق خواهد گرفت و به دنبال آن جدای از فواید اقتصادی که به دنبال خواهد داشت، جذب گردشگر هم اتفاق خواهد افتاد.

رحمتی ادامه داد: یکی از سیاست‌هایی که در استان حتماً باید به آن کمک کنیم تا اقتصاد و توسعه اقتصادی ما وابسته به نفت نباشد، توسعه گردشگری است و همه ظرفیت‌های لازم برای این امر در منطقه ارس جمع شده است.

وی گفت: در طول این ۱۰۷ کیلومتر، تعداد زیادی روستا وجود دارد که اگر این جاده احداث شود، خدمت رسانی به آنها افزایش خواهد یافت و به رشد، کارآمدی و توسعه منطقه آزاد نیز کمک خواهد کرد.

رحمتی از تشکیل یک کمیته ویژه برای پیگیری این پروژه خبر داد و گفت: این کمیته به ریاست استاندار، ماهانه تشکیل می‌شود و کار هماهنگی دستگاه‌ها و تصمیمات استانی را برعهده خواهد داشت.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: نگاه قرارگاه خاتم‌الانبیاء به پروژه اقتصادی نبوده و ماموریت‌محور است، ما نیز وظیفه داریم از دولت و سازمان برنامه و بودجه پیگیری‌های لازم را برای تخصیص اعتبار آن انجام دهیم.

رحمتی با تاکید بر اینکه تقسیم کار در چنین پروژه مهمی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: شرایط پروژه ایجاب می‌کند پراکندگی کارگاه‌ها را افزایش دهیم تا سرعت پیشرفت آن بیشتر شود.

استاندار آذربایجان شرقی بر رعایت زمان‌بندی اجرای پروژه تاکید کرد و افزود: انجام زمان‌بندی برای اجرا و اتمام این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازمه آن تحویل نقشه‌ها توسط کارفرما و انجام مطالعات زیست محیطی است.

رحمتی در پایان تاکید کرد: در طول مسیر پروژه ۱۰۷ کیلومتری، چند نقطه برای احداث مجتمع‌های رفاهی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران در نظر گرفته شود تا اجرای پروژه برای مسافران و مردم خسته‌کننده نباشد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: این پروژه، جاده‌ای خواهد بود که کشورهای همسایه ما از آن استفاده خواهند کرد، بنابراین قرارگاه در کنار کارهای خوبی که همیشه انجام داده، به این منطقه نیز حساسیت ویژه‌ای داشته و از آخرین مطالعات، دانش علمی و تکنولوژی بهره گیرد تا یک افتخار دیگری رقم بخورد.

کد خبر 6096094

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • بازگرداندن زن کلاهبردار کلان اقتصادی به کشور
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد
  • استرداد متهمه کلاهبردار کلان اقتصادی به کشور
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود