Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی فتحی با اشاره به وضعیت جنگل‌های طبیعی و دست کاشت در استان البرز، اظهار کرد: مساحت جنگل های طبیعی استان ۱۰ هزار هکتار است که در قسمت های مختلف پراکنده است.

وی مساحت جنگل‌های دست کاشت استان را ۱۵ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: سال گذشته ۲۰۰ هکتار پروژه جنگل کاری دست کاشت در سطح استان اجرایی شده است.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز با اشاره به اجرای ۹۵ هکتار جنگ کاری دست کاشت در محور کرج - چالوس، گفت: اعتبار این مهم از محل صندوق توسعه ملی تامین شده و در سال جاری اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتحی اضافه کرد: پروژه جنگل کاری دست کاشت در محور کرج - چالوس از ابتدای محور تا انتهای حوزه استحفاظی استان البرز اجرایی می شود.

وی با بیان اینکه پروژه جنگل کاری ۱۵۰ هکتاری دیگری نیز در سال جاری تعریف شده که اجرایی شود، گفت: این پروژه با تخصیص اعتبار ملی در منطقه البرز جنوبی اجرا می شود.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز مساحت دو پروژه جنگ کاری دست کاشت در حال اجرای استان البرز را ۲۴۵ هکتار اعلام کرد و گفت: تلاش می کنیم پیش از آغاز روزهای سرد سال این پروژه ها تکمیل شود.

فتحی تاکید کرد: هر دو اعتبار ملی منظورشده برای انجام پروژه های جنگل کاری دست کاشت استان در سال جاری در نتیجه حمایت و توجه رهبر معظم انقلاب از حوزه منابع طبیعی بوده است.  

وی در خصوص گونه های گیاهی استفاده شده در پروژه های جنگل کاری دست کاشت استان نیز گفت: از گونه های بومی استفاده می شود، از نمونه هایی که در دل طبیعت وجود دارد اقتباس می کنیم و کار کاشت را با همان گونه ها تداوم می بخشیم.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز اضافه کرد: در ارتفاعات «ارس» کاشته می شود و در دیگر مناطق بسته به شرایط اقلیمی «بنه»، «زرشک کوهی» و دیگر گونه ها گیاهی کاشته می شود.

اهمیت اجرای طرح کاداستر جنگل ها و اراضی ملی استان البرز

فتحی همچنین در خصوص اعتبار و هزینه این پروژه ها، گفت: هزینه ها بر اساس هزینه کاشت و نگهداری محاسبه می شود و بر حسب نوع منطقه متفاوت است زیرا هزینه کاشت به فاکتورهایی از جمله شیب منطقه و میزان فراهم بودن آب در آن منطقه  بستگی دارد.

وی با اشاره به اقداماتی که برای حراست از جنگل ها انجام می شود، گفت: خوشبختانه در بسیاری از مناطق شاهد همکاری و مشارکت مردم محلی هستیم، این مهم کمک بزرگی به اداره کل منابع طبیعی استان البرز در بالا بردن ضریب اطمینان نگهداری از جنگل ها داشته است.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز گفت: پس از مرحله کاشت و به منظور حراست از جنگل کاری های دست کاشت استان، سع تا پنج سال مراحل نگهداری و مراقبت توسط پیمانکار انجام می شود.

فتحی در ادامه به اهمیت اجرای طرح کاداستر جنگل ها و اراضی ملی استان، گفت: اجرای طرح کاداستر در چنین نقاطی به یقین نقش مهمی در حفاظت و حراست از منابع طبیعی کشور دارد، در البرز نیز اجرای آن در سطح اراضی جنگلی با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد.

46

کد خبر 1304969

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۷۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در البرز

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: سال گذشته بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در استان انجام شده است و زایمان طبیعی در مادران ایرانی فرزند اول با رشد ۲.۳ درصدی همراه بوده است.

دکتر شهرام صیادی امروز (شنبه، ۱۵ اردیبهشت ماه) به‌مناسبت روز ماما با  قدردانی از خدمات جامعه مامایی در ارتقای سلامت مادر و نوزاد، بیان کرد: در استان البرز بیش از ۱۲۰۰ ماما در بخش‌های درمان، بهداشت و آموزش فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: هفته ملی ماما با شعار «هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت» از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و جامعه مامایی در ارتقای شاخص‌های رشد جمعیت و زایمان طبیعی در استان تلاش‌های زیادی انجام داده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: استان البرز در شاخص‌های بی‌دردی زایمان طبیعی رتبه دوم کشوری را دارد و سال گذشته این شاخص رشد داشته است.

او با بیان اینکه طبق استاندارد جهانی به ازای هر دو مادر باید یک ماما وجود داشته باشد، گفت: این شاخص در تمام بیمارستان‌های استان که زایشگاه دارند، رعایت شده است و فقط یک بیمارستان با این استاندارد کمی فاصله دارد و یکی از اولویت‌های دانشگاه در ارتقای جامعه مامایی افزایش تعداد ماما شاغل در آن بیمارستان است که به شاخص جهانی استاندارد برسیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جان باختن یک نفر در اثر سقوط از ارتفاعات جنگل ابر
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • ثبت بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در البرز
  • سقوط مرگبار در ارتفاعات شاهرود
  • سقوط مرگبار عکاس ۴۰ ساله از ارتفاعات جنگل ابر شاهرود
  • تکمیل زیرساخت‌های اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تا مردادماه
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد